helgen

tjo, den dåliga uppdateringen är för att min älskade dator inte vil fungera... men nu sitter jag på pappas arbetsdator och om han kommer på att jag sitter på denna så får jag pisk..:S Men jag kände att jag bara blev tvungen att berätta för er vilken underbar helg det varit:)
Måns har varit så perfekt att rida hela helgen, genom snäll och har bjussat och ställt upp de gånger jag trasslat till det för oss. Ni fattar inte vilken underbar känsla jag får när jag tänker på honom, ochatt de senaste tävlingarn har gått så bra!(dock gick det väl lite stappligt i stöcke menmen :))
iallafall
fredag:vi hoppade först en LC. Jag tyckte att måsse kändes jätte fin och vi var nolla fram tills omhoppningen då jag varit lite för mesig med min skänkel så vi fick ett stophopp typ. Ni vet sista skänkeltrycket innan man tar om hindret för hästen stannat, så hoppade måns..:O Underbara ponny! Dock hängde inte jag med och vi rev typ hela hindret. de resterande 2hindren gick bara bra :) LA så kndes måns ännu finare! Denna gång så red vi i lite bättre tempo och det gick hur bra som helst fram tills en linje, oxer-räcke 5 korta galoppsprång kom. Då tog måns inte riktigt min halvhalt och då gjorde jag ingenting och då rev vi räcket... lite surt men jag är jätte nöjd:)
lördag:jag hoppade först en LB. Måns kändes bara bra. Omhoppningen var kanske inte den snabbaste, men tillräckligt snabb för att vi skulle plocka hem segern:) LA gick väl sådär.. de tre första hindren gick inte så jätte bra. Jag såg endast språng som var för nära. men måsse kämpade på och på trekombinationen började jag få upp tempot igen. Vi var dubbelnolla och kom trea i klassen.:)
söndag:det var ju egentligen bara tänkt att jag skulle hoppa 4klasser, men eftersom det hade gått så bra och måns var pigg, så fullföljde jag NMet genom att hoppa MSVBklassen på söndagen. måns kändes bra, men efter lite taskig framridning av mig så var han väl lite tveksam. ettan gick bra, men sen på 2an så såg jag bara ett näraa. när vi sen kom på 4 så gick jag på honom i svängen med spöt, eftersom jag märkte att han blev lite sur på mig när vi kom nära det senaste sprången, måns tog ändå inte skänkeln och vi hamnade på ett "in i botten" språng..  6an var en trekombination och när jag då red på ett stort ville inte måns det och vi fick ett stopp. vi tog om den och då gick det bara bra, men på 7an så såg jag ett stort igen som måns inte ville ta så vi fick ett stopp till viket resulterar till uteslutning. Men jag är jätte nöjd över älsklingsponnyn i helgen! Han har varit pigg och glad trots värmen, och han har lyssnat på mig och hoppat som en stjärna! det känns faktiskt som om vi är på rätt väg nu *pepparpeppar*!

Idag så har ju sussi och mona farit utomlands och jag önskar de alllycka med vädret och hoppa att de har det supertrevligt där! vi stallflickor sköter då om stallet åt dem:)idag hjälpte jag vanja med hennes morgonpass så får hon hjälpa mig med mitt på onsdag:) Vi var väl klara vid 11 och sen så drog vi till brännland med challe, adam och alla hans kompisar typ:) det är ju så fint där:) vi hoppade från klipporna och steekte lite och sen for vi hem. (jag stannade hos vanja) vi såg lite på TV och sen åkte vi till någon badplats så willson och lakris kunde bada:) på hemvägen köpte jag och vanja en subway macka och sen drog jag hem.
nu sitte jag här och hänger vid datorn och ska väl titta på lite på bloggar å så:) HARE!
föresten, lite bilder kommer väl kanske imorgon på mig och måsse som jag har fått av rebecka:) TACK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0