You are the best thing that's ever been mine

Hello!
När jag var i älvsbyn och tävlade så var mamma i stockholm och hälsad på några kompisar:)
Då köpte mamma med sig lite presenter till mig
 
Escadas nya parfym! inte helt dåligt, dock tycker jag inte att det var en utav escadas favorit parfymer, men den funkar helt klart när man får den gratis!

Jag fick även dessa svarta skorna från belle shoes,. Dom är dom inte riktigt lika dana, jag fick ett par med svart sula och de var även dubbelt så dyra som dessa skor. Men annars är de hyfsat lika. Jag vet inte riktigt om jag vil ha kvar dem, jag vett inte riktigt om jag tycker om dem, de var jätte konstiga i tårna också, men det tror jag går bort när man gått in dem:) Vad tycker ni? 

idag har jag bara vartit i skolan och haft lååånga lektioner! Om allt blir som planerat så kliper jag ochj vanja oss förmodligen på torsdag, men jag ska iallafall klippa mig innom en snar framtid! Nu ska jag se om min sjuka mamma är vaken, annars blir det att se på tv och måla naglarna tror jag :) HARE!


FACE!


Måsse i älvsbyn!

Idag har jag varit i skolan, himla fort dagen går när man börjar sent. Vi fick dessutom sluta kvart över 2 så det blev ju bara ca 2 timmar i skolan:) Funkar för mig!

Jag har just klippt gräsmattan och nu ska jag baka en kladdis och sen tror jag att jag ska ringa elin och snacka en massa. Det blir ju så att man har massor att snacka om när man inte längre går på samma skola längre...
jag kanske till och med brummar med den lilla röda emot stan till elins lya, men det blir sen isåfall, HARE!


^^

hello allihopa!
Helgen har väl varit lite sisådär..

Första klassen var en LB, och den gick bra förutom lite slarvfel i grunden. Men jag är mycket nörjd över honom i omhoppningen för då fick vi till ett par riktigt bra svängar och det gav oss en tredjeplacering!
I LA:n så gick det sämre, det var mycket korsgalopper överallt och det förstörde även våran nolla(i grundomgången)... Det var ur sväng och måsse fick korsgalopp och när vi då kom fram till hindret så drev jag fortfarande på honom för att han skulle fixa galoppen och då blev det för mycket och han hann inte upp men benen och vi rev. alltså 4fel.

LB:n gick grunden faktiskt riktigt bra, och sen när vi kom till sista hindret som var en trippel ur kurva, så hade vi inte tillreckligt med fart i kurvan och när vi då kom på ett stort så tog han ett omöjligt omtramp och landade på bakbommen...! underbara häst! stackarn ! Men han visade inga tecken på vettrenärbesiktingen så han gjorde inte illa sig mycket iallafall.
Jag trodde att han skulle bli lite osäker när han fick avsluta med ett sånt språng, men när vi red fram och hoppade fram till LA:n så hoppade han superfint! När vi då gick in på banan så trodde jag att det skulle gå jätte bra, dock så var det ju en A:0  och jag tänkte ju svänga lite. Ettan och tvåan gick jätte bra, seb var det en U-sväng till trean som jag drog in lite för mycket och fick då inge tryck eller fart att hoppa av, och så fick vi ett stopp. När vi kom till hinder nr7 så gjorde jag exakt lika dant och vi fick ettt till stopp... ONÖDIGT! Måns som kändes så fin och allt, och så ska man trappa sig just då..! Dock så tror jag att han var lite trött också, men jaa det var ju ändå jag som gjorde fel..!

nu ska jag sova, vi börjar kl 12.10 imorgon så det ska bli UNDERBART med sovmorgon! HARE!

Umeå, en tredjeplats i LA :)


come with me

Idag vare skola som gällde. En ganska skön dag faktiskt då vi gick från 9.40 till 13.30:)
gick på stan ett tag med några och träffade en massa andra trevliga personer som blandannat var klara, johanna, hugo, nadja m.m. vi snackade lite och sen gick vi till bussen.

For till stallet och reed tvättade och packade inför resan till älvsbyn.
Ikväll kommer lovis och sover hos mig, det kommer ju bli tidigt imorgon. Jag har inte packat än, men jag orkar ändå inte ta tag i det, sådet känns som om det kommer bli en lång kväll..

I älvsbyn har jag faktiskt inte varit någongång, så det känns kul att tävla på ny tävlingsplats. Jaa, somsagt så ska jag tävla LB,LA,LB,LA så det blir nog super:)

Jag vet iallafall vad som kommer bli ett måste där.........regnkläder!

snart ska jag duscha och sen blire till att packa..kanske:P haha HARE!


piteå.


intedendutrordetär!

hahahhaha, äntligen vänder det känns det som! äntligen! jag har fanimej tagit tag i mitt liv och det verkar vara det bästa jag gjort på läääääänge! UNDERBART!
gaaalet att det kan vända så fort!

I'm on my way so dont close that gate

Jag var just i stallet och jag kom hem precis. Jag och vanja red ut och travade och skrittade barbacka.Sen  for vi hem till mig och vanja duschade och sen for hon till lollo som skulle göra någon sminkgrej på henne och challe:)
Ja... jag har inte så mycket att berätta.. Imorgon blir det iallafall till att sova hos vanja, skönt med lite sovmorgon!:)

Nu ska jag och alfons se ett klipp paradise, HARE!


Alfons datanööörd!

Dreams are for fools, they let you down

jag kommer aldrig att välja bort dig ! Men du måste inse att det inte kommer att gå som du vill...

And I know that it's a wonderful world
But I can't feel it right now
Well I thought that I was doing well
But I just want to cry now




jag änskar att allt kunde vara lättare, men det ända hoppet jag ser nu är min underbara vän.
Jag är vilsen och vet inte vad jag ska göra, hjälp...!


you got my head spinning

hahahaha, jag suger! Sover på dagen och är vaken på natten:] Jag har nyss sovit från 5 och vaknade 9nångång, kikade lite på fångarna på fortet och nu sitter jag här. Här lär jag väl sitta ett tag, kanske inte lika länge som vanligt eftersom NISSE INTE SVARAR! Igår lanade jag och vanja lite PH tills challe kom, och då lanade vi lite till:D tills hon for och då snackade vi lite och sen somnade vi..sent...!

Idag så var jag ju i skolan. Vi tog foton och sen så hade vi någon form av tävling med alla 1:or. Min klass(friskvårdsklassen) vann en picknickkorg, så nu blire fick med klassen någongång;)
Det är mycket sköna personer i våran klass så det ska nog bli 3trevliga år iallafall!

Nu ska jag fortsätta sitta vid datorn ett tag, vi får väl se när jag somnar inatt.. HARE!

juste, jag har ju inte berättat att det är tävling i älvsbyn ihelgen! Riktigt roligt när måns och jag är på topp :)
Fast allt kan ju hända.., menmen, jag ska iallafall hoppa LB,LA,LB,LA med pojken. Jag kommer äöven att åka dit med lovis som min medhjälpare då mamma inte kunde ta ledigt från jobbet, men det blir nog toppen! HARE!

gammalbild på vanja och mig:)

UMEÅ!

OBS!! om någon tog bilder på mig på stöcketävlingarna vill jag gärna ha dem!! :)
[email protected] adda eller skriv vart jag kan få dem:) Tack på förhand!

skolstart

idag vare ju första dagen i skolan. Det gick väl hyfsat, men jag säger bara tur att det bara är ettor på skolan så man inte känner sig så ensam om att vara förvirrad...hahah. Men min klass verkar helt OK ialllafall. jag har tur som kände nisse iallafall för annars skulle jag var jätte mobbad:P

Nu är jag hemma hos vanja och ska sova här inatt. Vi börjar 8.20 imorgon då vi ska ta enskillda kort och även få våra datoret! ÄNTLIGEN EN EGEN DATOR! På onsdag ska de riktiga lektionerna börja...gruvar!menmen det blir nog bra ändå:) Mitt schema är en plåga! vi får se om jag överlever:)

Nu ska jag och vanja tråka oss:) HARE!


ROLIGT SCHEMA?!

everything's gonna be alright

det kommer att ordna sig challe,
på det ena sättet eller det andra
men jag vet att du kommer tillbaka
och då starkare än någonsin!
Jag tor på dig min underbara vän!

Bästa sättet att förverkliga sina drömmar är att vakna.

Helt sinnes sjuk helg!!!
jag är så jävla nöjd! idag så red jag och måns LA:n och var nolla efter inte så bra ritt från min sida, men måns som det kämpe han är så hoppade han som en stjärna ändå! I omhoppningen tycker jag att jag hittade mer flyt i ridningen, jag red ju dock inte så snäva svängar för att jag bara skulle bibehålla rytmen,  och vi gick nolla!
vi slutade på en femteplacering i klassen och VANN DM:ET TOTALT!
Helt sjukt! jag trodde aldrig att jag skulle vinna! Hahha, jag tycker dock lite synd om carro som också slutade på 39,5poäng men jag fick en bättre placering idag så därför vann jag.
helt sjukt!

grattis till challe och carro som båda blev 2:a i dmet:)




Imorgon börjar skolan... för er som undrar så ska jag gå på östra, Friskvårdslinjen. Jag hoppas för allt i världen att jag hamnar i en bra klass! aja, nu ska jag lana PH!
HARE!


fuckoffanddieduärförfulförmigochdinmorsagårförenhundring! till jag vet vem! :D

idag vare stöcke tävlingarna!!det gick hur bara som helst, måns var jätte fin i båda klasserna och det slutade att vi fick med oss 2specialgjorda förstapris rosetter, en blå rosett, ett vinnartäcke, pressent kort på hästsport och intersport och sockar.
förata klassen var ju en LC+5a a1a, framhoppningen var ju inte den bästa men måns skötte sig riktigt bra. När vi sen skulle hoppa omhoppning kändes han bättre ochväl inne på banan såg jag bara perfekta stora språng och måns  och jag vann den klassen! vi vann även cupen som ingick i klassen, underbart med en härlig start och jag kan ju inte säga att det blev så mycket sämre nästaklass!
jag hoppade då en LB+5 A0/A0 dm omgång 1 och måns var finare än allt! När han är så, så är det så enkelt att rida, och det är då självförtroendet åker upp snabbt! iallafall så blev jag 2:a i den klassen och slagen av bullen och carro:)
så nu ligger jag (änsålänge) 2:a i dm:et

Jag är jätte nöjd med dagen, och jag hoppas att söndagen blir lika bra!

<--vann klassen "rosetten i mitten fick jag när jag vann cupen" 2:a i LB+5-->
jag och challe känner oss såhär just nu:

vi råkade även somna lite, challe sa att jag snarkade, men det var väl inte så konstigt nä'r hon tog en kudde och la sig på mitt ansikte! vi ska ialla fall trycka lite fett nu:)
HARE!

this is it!

som ni såg så fyller nisse år idag!! jag och elin ska dit och fira honom idag, och det kommer bli super kul att träffa alla sköööna personer som bor där i skolgen!
jag och elin ska väl moppa dit som vanligt.. det är väl det enda som är drygt,men det är lättvärt.

 igår var jag med min morbror och sofia. Vi åt middag, spelade kastagris yatzy och bara chillade.
nu sitter jag och kikar på datorn, det var ju ett tag sen. sen ska jog också se på PH!
HARE!


längesen!

daniel nilsson 16år!

Ja, må hanleva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!

Och när han har levat
Och när han har levat
Och när han har levat uti hundrade år!
Ja, då ska han skjutas.
Ja, då ska han skjutas
Ja, då ska han skjutas på en skottkärra fram!

Och när han har skjutits
Och när han har skjutits
Och när han har skjutits på en skottkärra fram!
Ja, då ska han hängas
Ja, då ska han hängas
Ja, då ska han sättas på en häst bak-och-fram!

Och när han har hängt
Och när han har hängt
Och när han har suttit på en häst bak-och-fram!
Ja, då ska han dränkas
Ja, då ska han dränkas
Ja, då ska han dränkas i en flaska champagne!

GRATTIS MIN UNDERBARA BÄSTA DANIEL!!!


!

tjejkväll nu med grillat och mys!
jag vet att ni är avis!
HARE!

åå

Challe jag är super bra på svenska och det vet du!(A)

Idag så har vi haft hoppträning. vi hoppade en övning med 2kryss som var studs, ett galoppsprång till ett räcke, ett galopppsprång till en oxer/räcke/kryss:) sen hoppade vi en lite bana. Måns gick väl bra, men jag är inte nöjd hur jag red... slarvigt och i obalans! Jag fick speciellt kritik att min galopp var obra, och det håller jag helt med! ibland hittar jag verkligen inte "hoppgaloppen" och då går det inte så bra.. så det ska jag jobba på=)

ikväll blir det till challe
NU: äta nere i stugan

pix från idag:

studsen


räcket

oxern


HARE!


myyyys!

tänkte skriva ett inlägg igår innan jag for, men det blev inte så:)
Igår så for jag och eölin till nisse i hörnefors och umgicks ,med han och hans vänner vilket var superkul:)
inatt blev det inte så jätte myckt sömn, näär jag och elin brummade hem till umeå igen vi 6tiden, jag tror vi sommnade kring halv8-8. Det är sånna dagar som det känns tungt att stiga upp överhuvudtaget. Medans elin som brummade jag hem, och fick sedan skjuts till stallet med adam och eva hahah skoja! nej, men med adam och vanja.
Det var markabete idag som gällde. jag,vanjaoch challe for ut en tur på vägen och försökte jobba. Dock så gick det väl inte sådär superbra med måns. Han var ganska stark, och hängde sig ganska mycket på bettet. Han vart väldigt framtung när jag skulle korta honom.. men aja.

nu så ska jag vara med min saknade vän therese lundsten! måse ha varit ett år sedan sist vi var med varann. Vi ska iallafall ner till stugan och käka middag med familjen(-sofia)(+gäster) såå det blir nog superkul!! HARE!

En bild tagen förlängesen när jag och tessan var jätte taigta.


jomenvisst

nemenhejsan!

Idag vaknade jag och vanja kl typ 12 efter en lång natt med PH. käkade frulle och gjorde oss iordning för en dag på stan med challe. Jag köpte ett solpuder på HM, en mascara på åhlens(mammsen betalar), regnställ(mammsen betalar). sen gick vi och fikade med adam på café station, och som vanligt smugglar man med chai-latte från barista, när ingen annan kan göra så god chai-latte som dem, loveit! Sen köpte vi karra inför natten/helgen:P
så nu väntar vi tills vi få äta våra älskade godisar.

ikväll är jag och challe sugna på att göra något, men vi lär väl se om det kommer inträffa:)
HARE!


lovely

hej, nu sitter jag och vanja och snackar och myser! vi ska väl snart farwa och köpa nått gott. challe ska väl komma förbi snart och vi ska se PHdå:)

jag bju på lite pix på mig och måsse från ihelgen:)


lycka:) vinsten

LB mountain horse, måsse hoppar stort!

LB

LA laget

sista hindret LA

prisutdelning laget (jag fixar täcket om ni undrar=))


><

det var faktiskt ganska fint väder idag, eller det regnade inte iallafall. fast jag hade hoppats på sol så jag hade bikini under tröjan:]
Idag istallet så skulle vi måla inför tävlingarna nästa helg, det blir kanon snyggt!(utom ett hinder)
Jag vanja och challe skrittade hem, till mig med pållarna idag, dem stod på gräsmattan och käkade gräs medan vi mumsade på varsin bit morotskaka.

nu så har jag precis duschat och senare ska jag fara till vanja och lana lite PH:) HARE!

bilden är på bella förrförraåret när vi skrittade hem till mig

paradise hotel danmark in my heart<3

jag sitter just nu i mammas och pappas vattensäng och ser på paradise hotel avsnitt 10 (började se igår:]) och trycker lovis mammas morotskaka! Alla som vill komma är välkommna, bara ni smsar tillmig innan OK? HARE!

paradise hotel danmark <3


can you feel the love tonight

halloj!
jagh tänkte berätta lite om helgen.

LÖRDAG: jag tävlade LC+5an som förstaklass, och det gick bra. måns var stark som ett as och det kändes som om jag inte riktigt fick honom att hoppa uppåt utan att det mest bara bev framåt. Vi kom lite välnära på vissa hinder men annars så gick det bra. omhoppningen gick kanon och vi fick den snabbaste tiden och vann klassen! :D
I LBn, som var sista kvalomgången av mountain horse så gick grunden kanon, måns var mycket mindre dragig fast dock segare...(det kan ju ha berott på att det var typ 60graader i solen..!) det var väldigt många som kom till omhoppning och när jag väl skulle gå ut så slog det slint i skallen på mig och jag red hur dåligt som helst, men tur jag sitter på måns som räddade och ställde upp! vi slutade på 15fel efter en krachning på 1an och en rivning på tredjehindret och ett stopp på sista + 3tidsfel... men jag jag är ändå nöjd över grunden som gjorde att jag och måns fick 52poäng och slutade på en delad tredjeplats med julia:) våran första plasering i mountanhorse!hihi

SÖNDAG: gick sämre. jag bytte klass från LB+5 ner till LC för att måns inte skulle bli så trött. LC gick inte så jätte bra, ungefär samma grund i denhär klassen som i första klassen och sen i omhoppningen så tappade jag allgalopp då jag försökte svänga en U-sväng snävt och det resulterade till att vi hamnade på ett mittimellan språng och måns stannade. så vi slutade på 4fel.
sen var det lag-klassen, LA asså. Jag var först ut av stöckeslagmedlemmar. efter en urkass framhoppning så gick jag ut på banan lite osäker. när jag kom mot ettan så hade jag förlite ben och jaa, allt blev bara bajs! Måns stannade, men sen så skärpte jag till mig fram tills sista hindret och det var hur nära som helst att vi skulle riva, men icket för jag rider på världens bästa häst! jag och vanja var så besvikna på oss själva och grinade sönder och trodde att vi förstört för laget, när vi plötsligt fick veta att det inte var så många nollor, endast 2 C-ponnyer nollade och bland dem två var rebecka:) och när challe väl skulle hoppa så kunde jag knappt tittahaha! Bäst som hon är så gick hon nolla son visade sig räcka till en sger! Stöcke segrade i sista omgången i div1 och van även totalt div1:) underbart!


idag fylle min pappa år jag tror han blir 45 om jag inte har fel.. :S såå vi har tryckt fika och så,
GRATTIS MIN FRISKA HELT NORMALA PAPPA!

HARE!!

you are my light in the dark

igår så var jag ju med en massa människor. det var väldigt trevligt, jag tror jag cyklade kring 2½mil igår!! cyklade hur mycket som helst!!
trögre gick det när jag skulle cykla från elin och hem imorse.. hahha jag har nog aldrig cyklat såå segt.
Till stan igår gick det på en halvtimme att cykla och nu gick det på 1timme att cykla från nedredelen närmast röbäck och hem.hahha:D

förutom att cykla så har jag ridit måsse. idag var även adam med i stallet:) vi red som vi alltid brukar rida när det är dagen för tävling. Barbacka, utan skor och chillar på vägarna. haha märta var pigg som ett svin! måns lunkade på somvanligt och bea är en blandning av måns och märta. 
trion heltenkelt<3 efter att vi putsat på grejor och hästar så for vi till surf tävlingarna, där jessica satte nollan i båda klassserna och charlotta vann LC! grattis tjejor;) 

sen for jag och mamma och handlade mat till mig som lever ensam hemma helatiden...:) óch nu sitter jag och käkar chirre och dricke glocken! mums!
fast jag ska väl lägga mig snart, det är ju tävling imorgon:)
somsagst ska jag ju hoppa LC+5 och LB imorgon och iövermorgon ska jag hoppa LB+5 och LA(förhoppningsvis laget om det går bra för mig) sååå HARE!

förra surftävlingen:




hurtigbulle

igår såg ju jag och challepå film, alla filmer utom karatekid var bra, enligt mig! dock så var dom andra grinfilmer, så jag och challe satt och grinade floder, speciellt till hachiko a dog´s story. 

idag så har jag varit superduktig, jag har typ städat heladagen! jag vaknade 12 av att mamma väckte mig och challe. Vi år frulle och satte vi på en film, the pianist tror jag att den hette:) den handlade om typ andravärldskriget, den var faktiskt väldigt bra. När challe for hem så klippte jag gräset, städade huset, eldade och sen for jag ner till stugan och var social med pappa när han fixade vägen till stugan. Jag åt där och sen cyklade jag hem.

nu ska jag cykla till fella i stan occh umgås med en massa trevliga personer! HARE!


hahha, alltid cykelhjälmen på!! :D

jomenvisst

tjoo!
idag har jag och vanja ridit ut en sväng med pållarna påvägarna, chillade bara, måns var väldigt fin, kortade sig jätte bra och lussnade hur bra som helst på mig och min hjälper! pusspåhan!

nu har challeballe kommit, den segisen! vi ska bara mysa med film och ha trevligt:)
vi ska se karatekid(som challe tydligen säger är bra), hachiko a dog's story och i am legend så det lär väl bli en promenad efter om det nu slutar regna!!
Jag böir så less på sommarensväder..:( vi hoppas på att det blir bra väder i helgen iallafall, för så är det ju surf-tävlingarna:)


(challes 18-årsfest)
HARE!

måns på bild

några bilder från pite och stöcke:)

STÖCKE LC,LB







PITEÅ LA






sur måsse, glad hanna!


haha ärevarv!




(bildfrånumeå) tänkte bara visa världens sötaste ponny!


blev bara tvungen att lägga ut denna bild på challe och måns.asså frambenen??? han har blivit bättre på att hålla ihop dem nu iallafall hahha :D

NU: --->film


mm

halloj!
jag har jobbat sen havl 10 och är nu hemma. Jag ska på stan med mamma och handla och fara en sväng på pegasus:) jag måste nämligen köpa gummisnoddar, linement och förhoppningsvis få byta mina "6månaders och nu trasiga"-stövelskaft. dragkedjan slutade funka på daniel svensson träningen, och ja måste ju ha ett par till surf som är i helgen :)

 

hare!


stan

jag har inte haft något bloggintresse alls och när jag väl haft det så fungerar inte datorn eller så är jag inte hemma, så jaa, men jag ska bli bättre nu.

jag och vanja vaknade hos mig halv 1 typ och sen gjorde vi oss iordning och var på stan vid typ halv 4 kanske. där mötte vi challe och sen for jag till stugan vid halv 6. Jag fick med mig en converse väska för 499kr på väskan.

min älskade moppe är dum! den gick igår 30km/h på e4 med mig och vanja på....... Jag(pappa och enar) måste fixa den:)
nu ska jag städa lite sen ska jag se på beck tror jag. jag hittade nämligen några nerladdade filmer sen längesen och där låg bland annat en beck-film.
HARE!

väskan:)

RSS 2.0